Συμμετοχή του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας στο 13ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας συμμετείχε την Παρασκευή 19 Απριλίου στο  Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, παρουσιάζοντας διαδικτυακά (κόμβος Ιωαννίνων) το έργο των μαθητών της Α’ λυκείου «Αξιοποίηση της Τέχνης στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας». Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός του έργου κα. Θανασάρα Ευαγγελή και η Διευθύντρια του σχολείου κα. Γάκη Βασιλική μίλησαν για την αξιοποίηση της τέχνης στην εκπαίδευση ενηλίκων, ανέλυσαν τη μεθοδολογία έρευνας η οποία στηρίζεται στη Μετασχηματίζουσα Μάθηση και παρουσίασαν τις δημιουργίες των μαθητών που κοσμούν τους χώρους του σχολείου μας.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους. Είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας πραγματοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Αφήστε σχόλιο